Kérdés :ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ – ÜGYFELEK RÉSZÉRE/GDPR
Válasz :

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról valamint Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) előírásainak megfelelően, tájékozatjuk Önt az adatkezelési szabályzatunkról.

Adatkezelő:

Név: Duna Design Kft
Székhely, telephely és levelezési cím: 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.
E-mail: dunadesig@dunadesign.hu
Telefonszám: +36 30 407 4009
Fax: +36 27 351 166
Weboldal: www.dunadesign.hu

Tárhelyszolgáltató:

Név: Dotroll Kft
Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5
E-mail: support@dotroll.com
Telefonszám: +36 1 432 3232

Cégünk kizárólag az árajánlatokkal, megrendelésekkel kapcsolatos adatokat (név, telefonszám, cím, e-mail cím) rögzíti, a könnyebb kapcsolat tartás céljából illetve a vásárlást követően számla kiállítás kötelezettségből adódóan. Nem készítünk statisztikát, nem történik profilalkotás és reklám anyagokat sem küldünk. Az adatok megadása az Ön hozzájárulásán alapszik és az Ön önkéntes adatszolgáltatás a forrása.

A megrendelésekhez kapcsolódó adatokat (név, telefonszám) az Ön visszavonásáig tartjuk meg. A számlázáshoz szükséges adatokat pedig a számlázó programunkban a mindenkori hatályos számviteli bizonylatra vonatkozó jogszabályban meghatározott elévülési idő tartamáig tároljuk.

Ön bármikor kérheti a cégünk által tárolt adatainak megtekintését a +36 30 407 4009-es telefonszámon, írásban a dunadesign@dunadesign.hu e-mail címen vagy személyesen irodánkban a 2120 Dunakeszi, Repülőtéri 1. címen nyitvatartási időben.

A honlap használata során a látogató böngészője által elküldött technikai információkat a cégünk nem tárolja. Üzletünkben történő vásárlás esetén, Ön tudomásul veszi és hozzájárulását adja, hogy a Duna Design Kft. személyes adatait Csizmadiáné Tárkány Ilona e.v. (Adószám: 79050920-1-42), mint szerződéses könyvelő részére számviteli, könyvelési célból adatfeldolgozásra átadja. A Duna Design Kft. kijelenti, hogy a részére átadott és/vagy eljuttatott személyes adatokat a továbbiakban harmadik személynek nem továbbítja az érintett személy külön hozzájárulása nélkül.

Ön az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
www.naih.hu
+36(1)391-1400
ugyfelszolgalat@naih.huBejelentkezés
Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció - Elfelejtett jelszó? - Nyitólap - Termékek - Szolgáltatások - Galéria - Kapcsolat - Hírlevél