Dunadesign
0
...

Lapszabászati megrendelő

 

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ:

1) Ki kell választani a lap fajtáját, ezt követően a következő legördülő menüből a konkrét lapot, majd az élzáró típusát. Amíg ezen nem változtatnak, addig automatikusan viszi magával a következő sorra.

2) Következő lépésnél lehet beírni a méreteket, a hozzájuk tartozó élzárást, darabszámot és az esetleges megjegyzéseket, melyeket a legördülő menüből lehet kiválasztani.

3) Beküldés után visszaigazoló e-mailben értesítjük a várható elkészülési határidőről. Ha ténylegesen készen van a megrendelés, akkor erről szintén küldünk egy értesítést.

4) Árajánlat kérés esetén 1 hónapig érvényesek az árak. Megjegyzésben kell jelezni, hogy a leadott "megrendelés" még csak árajánlat. Ebben az esetben az e-mailben szereplő "SZABÁSZATRA KIADVA" megjegyzés csak annyit jelent, hogy megkaptuk az érdeklődést.és kollégáink foglalkoznak a megjegyzésben szereplő kérdésekkel.

 

FONTOS!

A 2-ES ÉLZÁRÓNÁL MINDENKÉPPEN SZABÁS (ÉLZÁRÓ NÉLKÜLI) MÉRETET KELL BEÍRNI!

Az 1-ES ÉLZÁRÓT A MAGASFÉNYŰ LAPOKNÁL KELL KIVÁLASZTANI!

ÉLZÁRÁSNÁL LEHETŐSÉG VAN 1 MILLIMÉTERES VISSZAMARÁSRA, DE EZZEL IS SZÁMOLNI KELL A MÉRET LEADÁSÁNÁL! Ezzel lehet minimalizálni a vágásnál esetlegesen keletkező kipattogzást.

(Példa: Ha készen szeretnénk kapni egy 600mm * 400mm méretű lapot körbe 2-ES élzárással és 1 mm-es marással, akkor a szabás mérete a lapnak 598 * 398 lesz)
(( kész méret - élzáró vastagsága + marás mérete = szabási méret))

A SOROK VÉGÉN LEGÖRDÜLŐ MEGJEGYZÉS MENŰBEN SZEREPLŐ "SZ" ÉS "K" JELŐLÉSEK A SZÁLIRÁNYT ÉS KERESZTIRÁNYT JELÖLIK.

Ha például egy olyan 600*400-es ajtót szertnénk kapni, amelyiken vizszintesen fut az erezet, akkor a sorban az első méret a 400 lesz, aztán a 600, majd az élzárások (ezzel most nem számolunk) és a darabszám, végül pedig a megjegyzésben a "PÁNTF-K"-t kell kiválasztani (ha szeretnénk bele pántfuratot kérni).

RÖVIDITÉSEK:

PÁNTF = KIVETŐPÁNT FURAT (35mm átmérővel)

FALC = HÁTFAL HELY KIALAKÍTÁSA

POLCF = OLDALAK VÉGIG FURATOZÁSA POLCTARTÓKHOZ

2-ES ABS = HA ADOTT OLDAL EGYIKÉN 0,4-ES ÉS MÁSIK OLDALÁN PEDIG 2-ES ÉLZÁRÁST SZERETNÉNEK

NÚT = HÁTFALNAK KIMARÁS

 

 

Anyag Méret Élzárás Darab Megjegyzés Ár Törlés
Összesen: 0 Nettó 0 Ft
+ ÁFA 27%
Bruttó 0 Ft