Dunadesign
0
...

Lapszabászati megrendelő

!!! A NEM NÉGYZETMÉTERES ANYAGOKNÁL A PROGRAM NEM SZÁMOL TÁBLA ÁRAT, ERRŐL KÜLÖN VISSZAIGAZOLÁST KÜLDÜNK!!!

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ:

1) Ki kell választani a lap fajtáját, ezt követően a következő legördülő menüből a konkrét lapot, majd az élzáró típusát. Amíg ezen nem változtatnak, addig automatikusan viszi magával a következő sorra.

2) Következő lépésnél lehet beírni a méreteket, a hozzájuk tartozó élzárást, darabszámot és az esetleges megjegyzéseket, melyeket a legördülő menüből lehet kiválasztani.

3) Beküldés után visszaigazoló e-mailben értesítjük a várható elkészülési határidőről. Ha ténylegesen készen van a megrendelés, akkor erről szintén küldünk egy értesítést.

4) Árajánlat kérés esetén 1 hónapig érvényesek az árak. Megjegyzésben kell jelezni, hogy a leadott "megrendelés" még csak árajánlat. Ebben az esetben az e-mailben szereplő "SZABÁSZATRA KIADVA" megjegyzés csak annyit jelent, hogy megkaptuk az érdeklődést és kollégáink foglalkoznak a megjegyzésben szereplő kérdésekkel.

FONTOS!

A 2-ES (2 mm vastag ABS) ÉLZÁRÓNÁL MINDENKÉPPEN SZABÁS (ÉLZÁRÓ NÉLKÜLI) MÉRETET KELL BEÍRNI!

(Példa: Ha készen szeretnénk kapni egy 600mm * 400mm méretű lapot körbe 2-ES élzárással, akkor a szabás mérete 596 * 396 lesz)
((kész méret - élzáró vastagsága = szabás méret))
 

Az 1-ES (1 mm vastag fényes ABS) ÉLZÁRÓT A MAGASFÉNYŰ LAPOKNÁL KELL KIVÁLASZTANI! EBBEN AZ ESETBEN KÉSZ MÉRETET KELL BEÍRNI.
 

A 04-ES (0,4 mm vastag ABS) ÉLZÁRÓ ESETÉBEN IS KÉSZ MÉRETET KELL BEÍRNI.
 

A SOROK VÉGÉN LEGÖRDÜLŐ MEGJEGYZÉS MENŰBEN SZEREPLŐ "SZ" ÉS "K" JELŐLÉSEK A SZÁLIRÁNYT ÉS KERESZTIRÁNYT JELÖLIK.

Ha például egy olyan 600*400-es ajtót szertnénk kapni, amelyiken vizszintesen fut az erezet, akkor a sorban az első méret a 400 lesz, aztán a 600, majd a "PÁNTF-K"-t kell kiválasztani (ha szeretnénk bele pántfuratot kérni).
 

RÖVIDITÉSEK:

PÁNTF = kivetőpánt furat (35mm átmérővel)
FALC = hátfal hely kialakítása
POLCF = oldalak végig furatozása polctartókhoz
NÚT = hátfalnak kimarás

Anyag Méret Élzárás Darab Megjegyzés Ár Törlés
Összesen: 0 Nettó 0 Ft
+ ÁFA 27%
Bruttó 0 Ft